fjern søgeboks

Dagtilbud og nye regler for kommunalt tilsyn

Kommunerne har siden 1. januar 2022 skulle leve op til en række nye krav vedr. tilsyn med dagtilbud. Råderummet for den nye tilsynspraksis for kommunerne er stort, så det er forskelligt landet over, om dagtilbudene oplever forandringer eller ej. Læs mere her.
Af: Ole Carl Petersen, Friskolernes Hus
Kategori
Administration
31.05.22

Fra 1. januar 2022 har kommunerne skulle leve op til en række nye krav i forhold til deres tilsyn med dagtilbud. Særligt tre nye krav kommer til at påvirke tilsynene. Det drejer sig om krav til uvildighed, observationer og opfølgning på tilsyn.

Kommunerne får et stort råderum i forhold til hvordan den nye tilsynspraksis skal udføres. Således vil man måske i nogle kommuner slet ikke opleve en ændret tilsynspraksis, imens der i andre kommuner sker større forandringer. Vi har i Friskolernes Hus hørt eksempler på begge dele.

Via nedenstående link kan man læse om EVAs uddybning om den nye tilsynspraksis. Ligeledes kan man finde tre netop udgivne inspirationshæfter om tilsynet.

Læs mere HER.

 

Få nyheder fra FRISKOLERNE!

Få nyt fra FRISKOLERNE via vores nyhedsbreve og vores nyhedsagent.

Du bestemmer selv, hvilke emner du vil have nyheder om - og du kan til enhver tid afmelde dig igen.
TILMELD dig nyhedsbreve og nyhedsagent.

Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup  
kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00
Fredag 9-12