fjern søgeboks
Frihed til forskellighed
kids playing

De nationale test i folkeskolen evalueres

Af: Peter Højgaard Pedersen, Friskolernes Hus
Kategori Administrative nyheder
22.02.18

Undervisningsministeriet har igangsat en evaluering af de nationale test, der, som bekendt, har været genstand for debat lige så længe som de har eksisteret. Formålet med evalueringen er ifølge ministeriet at ”skabe et solidt og kvalificeret grundlag for at tage stilling til den fremadrettede udvikling og brug af de nationale test”. 

Der skal inddrages relevante eksperter, praktikere og interessenter, således at der tages højde for såvel kritikken som konkrete udfordringer i forhold til testene.

Evalueringen afsluttes i sommeren 2019 og på baggrund af konklusionerne vil Undervisningsministeriet vurdere om der er behov for ændringer af de nationale test.

Tilmeld nyhedsbrev

FRISKOLERNE udgiver i alt tre nyhedsbreve, SkoleNyt, KursusNyt og InternationaltNyt. Ved at tilmelde dig accepterer du vores privatlivspolitik.


Ja, tak. Send mig følgende nyhedsbreve:

 

Hvad er du interesseret i?

Tilmeld dig nyhedsagenterne

Nyhedsagenter:


Ønsker du at redigere din nyhedsagent? Tryk her!
Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup - kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00, Fredag 9-12