fjern søgeboks
Frihed til forskellighed
kids playing

De nominerede til SEVERIN-PRISEN 2020 er...

De tre nominerede er udvalgt blandt de 16 indstillede skoler af årets jury: Professor ved Syddansk Universitet Kirsten Drotner, formand for Efterskoleforeningen, Torben Vind Rasmussen, og kommunikationsrådgiver Rasmus Anker Rysgaard.
Af: Mie Lund Hansen, Friskolernes Hus
Kategori Pædagogik og skoleliv , Kurser og arrangementer , Administrative nyheder
21.10.20

Severin-prisen er de frie skolers årlige pris for godt og dannet indhold på internettet. De tre nominerede skoler er udvalgt blandt de 16 indstillede skoler af årets jury: Professor ved Syddansk Universitet Kirsten Drotner, formand for Efterskoleforeningen, Torben Vind Rasmussen, og kommunikationsrådgiver Rasmus Anker Rysgaard.

 

De nominerede er:
Grundtvigs Højskole
Sct. Ibs Skole
Den Skandinaviske Designhøjskole

 

Blandt de 16 indstillede skoler var hele tre af vores medlemsskoler; Fænøsund Friskole (post på Facebook), Gjerndrup Friskole (post/video på Facebook) og Rynkeby Friskole (post på Facebook). Vi kan kun anbefale, at I som friskoler følger hinanden på de sociale medier. Der er megen inspiration at hente hos vores medlemsskoler på både Facebook og Instagram. Måske får du/I ligefrem lyst til at indstille en af dem til Severin-prisen til næste år!

HUSK at stemme!
Vostok Kommunikations hjemmeside kan du stemme på de nominerede frem til den 8. november.

 

Tilmeld nyhedsbrev

FRISKOLERNE udgiver i alt tre nyhedsbreve, SkoleNyt, KursusNyt og InternationaltNyt. Ved at tilmelde dig accepterer du vores privatlivspolitik.


Ja, tak. Send mig følgende nyhedsbreve:

 

Hvad er du interesseret i?

Tilmeld dig nyhedsagenterne

Nyhedsagenter:


Ønsker du at redigere din nyhedsagent? Tryk her!
Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup - kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00, Fredag 9-12