fjern søgeboks

Evaluering af landsmøde 2023

Ligesom antallet af deltagere ved landsmødet, så sætter også besvarelserne på evalueringen rekord. Jeres mange besvarelser er med til at kvalificere planlægningen af landsmødet 2024.
Af: Vibeke Helms, Friskolernes Hus
Kategori
Kurser & arrangementer , Administration
10.05.23

Ovenpå landsmødet i forrige weekend har vi gennemført evalueringer både internt og eksternt. I den forbindelse vil vi gerne takke for de mange gode og grundige besvarelser fra alle jer på medlemsskolerne. I skrivende stund er der 272 besvarelser, og det er - ligesom landsmødedeltagelsen - en rekord.

Vi bruger jeres besvarelser til at kvalificere den samlede evaluering. Vi evaluerer også sammen med Comwell, i Friskolernes Hus, med oplægsholdere og i Friskolernes bestyrelse. Målet er at skabe de bedst mulige rammer for et godt landsmøde, med balance mellem det politiske, det fornøjelige og det faglige - også i 2024.

Vi kan se, at der er rigtigt meget, I er glade for og sætter pris på. Det er dejligt, at I vil anbefale andre at deltage. Det er et rigtigt godt tegn. Allerede nu lægger vi os i selen for at forbedre:

  • hotelindtjek nede i byen
  • hovedretten lørdag aften
  • programmet efter middagen
  • barpriserne

Særligt de fire områder kan vi se, der skal arbejdes med, og det vil vi gøre.

Hvis du har gode idéer til programmet for 2024, så er du velkommen til at kontakte konsulent i Friskolernes Hus, Vibeke Helms.

 

Få nyheder fra FRISKOLERNE!

Få nyt fra FRISKOLERNE via vores nyhedsbreve og vores nyhedsagent.

Du bestemmer selv, hvilke emner du vil have nyheder om - og du kan til enhver tid afmelde dig igen.
TILMELD dig nyhedsbreve og nyhedsagent.

Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup  
kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00
Fredag 9-12