Filosofiske samtaler - sammen hver for sig (i en Corona-tid)

Inspiration til virtuelle filosofiske aktiviteter på højskoler, efterskoler, friskoler m.v.
Af: Maren Skotte, Friskolernes Hus
Kategori Pædagogik og skoleliv , Presse og politik
27.03.20

Mette Sanggaard Schultz, forstander på Ollerup Musikefterskole, og Michael Højlund Larsen, forfatter m.v., har udarbejdet et gratis materiale til alle lærere i friskoler, efterskoler, højskoler m.v., som kan hjælpe de filosofiske samtaler på vej - selv under en Corona-krise. Corona-krsien kalder på nye samværsformer - og gerne samværsformer med indhold.

Materialet indeholder fem forskellige filosofiske aktiviteter, der kan afvikles virtuelt - med en klasse, et valgfagshold m.v.

Der er desuden oprettet en facebookgruppe, hvor man løbende kan få sparring, opdateringer m.v. Gruppen hedder »Virtuel filosofi i de frie skoler«

Hent materialet som pdf - eller gå til siden om »Den pædagogiske samtale« her på siden.