fjern søgeboks

Friskoler søges til online samarbejde med Europæiske skoler

Dansk Friskoleforening søger friskoler, der ønsker at deltage i online samarbejde med skoler fra hele Europa startende fra september 2018.
Af: Jakob Clausager Jensen, Friskolernes Hus
Kategori
Kurser & arrangementer , Pædagogik & skoleliv
04.04.18

Dansk Friskoleforening søger friskoler, der ønsker at deltage i online samarbejde med skoler fra hele Europa startende fra september 2018.

Flere end 60 skoler fra 20 europæiske lande har tilmeldt sig aktiviteterne, som er igangsat af Dansk Friskoleforening.

Der er tre aktiviteter tilpasset henholdsvis indskolingen, mellemtrinnet og udskolingen.

Online billeder og historier viser forskelle og ligheder mellem børn
Det personlige møde mellem jævnaldrende elever er der, hvor kulturmøder har størst udbytte for deltagerne, men online samarbejde er godt til at give eleverne en forståelse for jævnaldrende børns interesser, familiemønstre, hobbyer med mere, så det enkelte barn via billeder og små historier får en forståelse for forskelle og ligheder og ikke mindst, at de danner sig billeder af børn i andre lande.

For udskolingseleverne drejer det sig hovedsageligt om at give eleverne en forståelse for at udfordringer i et land kan være anderledes i et andet, og at de oplever, at de kan være mere enig med en elev fra Spanien eller Litauen end egne klassekammerater.

<link https: www.friskoler.dk internationalt-samarbejde online-samarbejde _blank external-link-new-window internal-link>Læs mere her 

Interesseret i internationalt samarbejde?
<link https: www.friskoler.dk internationalt-samarbejde _blank external-link-new-window internal-link>Læs mere her om mulige samarbejdspartnere, kurser, tilskudsformer etc. 

Få nyheder fra FRISKOLERNE!

Få nyt fra FRISKOLERNE via vores nyhedsbreve og vores nyhedsagent.

Du bestemmer selv, hvilke emner du vil have nyheder om - og du kan til enhver tid afmelde dig igen.
TILMELD dig nyhedsbreve og nyhedsagent.

Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup  
kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00
Fredag 9-12