fjern søgeboks
Frihed til forskellighed
kids playing

FRISKOLERNEs formand i juryen til SEVERIN-PRISEN 2019

Medieforsker, Stine Liv Johansen, og formand for FRISKOLERNE, Peter Bendix Pedersen, nominerer sammen med kommunikationsekspert, Rasmus Anker Rysgaard, de tre finalister til SEVERIN-PRISEN, som præsenteres den 21. oktober.
Af: Malene Lund Smidt, Friskolernes Hus
Kategori Pædagogik og skoleliv , Presse og politik , Administrative nyheder
20.08.19

SEVERIN-PRISEN gives til en fri grundskole, høj- eller efterskole, som kommunikerer stærk og dannet på internettet - en skole, hvis indhold på internettet udtrykker skolens værdier og holdninger og på denne måde giver stof til eftertanke. Prisen sætter dermed fokus på skolen som dannelsesinstitution i det digitale rum. 

Formålet med SEVERIN-PRISEN
"SEVERIN-PRISEN retter opmærksomheden mod den betydning, skolen kan have for børn, unge og forældres digitale liv. Vores børn og unge vokser op med et mediebillede i konstant forandring. Her kan skolerne gå forrest og skabe gode fællesskaber i det digitale rum,” forklarer Stine Liv Johansen. Som lektor på Aarhus Universitet arbejder Stine Liv Johansen til daglig med de mange aspekter af børn og unges digitale liv, og hun er desuden formand for Medierådet for Børn og Unge.

Formand for FRISKOLERNE, Peter Bendix Pedersen, fortæller: ”Jeg er rigtig glad for at være del af et initiativ, der sætter fokus på, hvordan skolerne bruger de digitale platforme. Vi skal være der, hvor børn, unge og deres forældre er – med de værdier, der bærer vores arbejde og med en kvalitet, der svarer til den, vi skaber i det fysiske samvær på skolerne.” 

SEVERIN-PRISEN er indstiftet af forstander Irene Stapel Melander, medieforsker Jesper Tække og kommunikationsekspert Rasmus Anker Rysgaard fra VOSTOK kommunikation. ”Vi har brug for kvalitet og dannelse i den digitale virkelighed. Derfor er skolernes stemme helt uundværlig. SEVERIN-PRISEN er et skulderklap til de frie skoler, der udmærker sig med stærkt og værdibåret indhold,” fortæller Rasmus Anker Rysgaard. 

HUSK at indstille din favoritskole!
Du kan indstille din favoritskole allerede fra den 20. august på www.vostok.dk/severin-prisen.

Indstillingen er åben for alle til og med den 18. oktober. De tre nominerede skoler bliver sendt til åben afstemning på nettet.

Få nyheder fra FRISKOLERNE!

Få nyt fra FRISKOLERNE via vores nyhedsbreve og vores nyhedsagent.

Du bestemmer selv, hvilke emner du vil have nyheder om - og du kan til enhver tid afmelde dig igen.
TILMELD dig nyhedsbreve og nyhedsagent.

Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup  
kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00
Fredag 9-12