fjern søgeboks

FRISKOLERNEs lederkursus 'Ledelse af fri skole 2023' er for dig, der er leder på en fri grundskole eller i skolens tilknyttede dagtilbud

Efter nu to års ventetid er det endelig tid til endnu en omgang af FRISKOLERNEs lederkursus, ’Ledelse af fri skole’, hvor du kan vælge mellem i alt fire studiekredse. Tilmeldingsfristen er 12. december.
Af: Mette Marie Møller, Friskolernes Hus
Kategori
Pædagogik & skoleliv , Kurser & arrangementer
04.10.22

Kurset ’Ledelse af fri skole’ er et af FRISKOLERNEs efteruddannelsestilbud til dig, der er leder på en fri grundskole eller i skolens tilknyttede dagtilbud. 

Kurset er bygget op af i alt fire studiekredse, der hver især adresserer de udfordringer, en leder på en fri, holdningsbåret grundskole møder i sin hverdag.  

Sammensæt din egen lederuddannelse 
Uanset hvor længe du har været leder, så vil du - over en årrække – kunne sammensætte din egen lederuddannelse. Nogle studiekredse gentages hvert år, mens andre er nye. Fælles er, at de giver dig nyt perspektiv på ledelsesopgaven og lederrollen. 

Ved tilmelding vælger du én af studiekredsene, som du følger alle tre dage.  

Ud over studiekredsene rummer kurset foredrag, morgensamling, mad, aftenhygge og alt det gode, der sker mellem deltagerne i pauserne. 

Vel mødt til nogle spændende dage i januar! 

Jakob Ringgaard, kursusleder, konsulent i Friskolernes Hus. 

Læs mere om kurset her.

Få nyheder fra FRISKOLERNE!

Få nyt fra FRISKOLERNE via vores nyhedsbreve og vores nyhedsagent.

Du bestemmer selv, hvilke emner du vil have nyheder om - og du kan til enhver tid afmelde dig igen.
TILMELD dig nyhedsbreve og nyhedsagent.

Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup  
kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00
Fredag 9-12