fjern søgeboks
Frihed til forskellighed
kids playing

FRISKOLERNEs LEDERTRÆF 1.-2. oktober 2020 - om ledelse efter Corona: Krise og udvikling

FRISKOLERNEs Ledertræf samler hvert år op mod 80 skoleledere og afdelingsledere til et døgn med foredrag, oplæg og netværk. I år skal det handle om krise, udvikling og ledelse - og ikke mindst erfaringsudveksling, samtale og samvær med ledere fra medlemsskoler landet over.
Af: Mette Marie Møller, Friskolernes Hus
Kategori Pædagogik og skoleliv , Kurser og arrangementer
24.06.20

Forårets omfattende nedlukning af samfundet sendte os alle til tælling. Verden bliver aldrig den samme, har flere bebudet. Vi fik mere agtelse for dem, der holder samfundet kørende: fx kassedamen, sygeplejersken og sosuassistenten på plejehjemmet.

Vi står i et historisk øjeblik, hvor den gamle verden, fra før krisen, måske kan afløses af nye måder at leve på – nye måder at lave skole og dagtilbud på? Det vil kræve mod til at drømme og politiske reformer, der kan bane vejen.

Skolen kommer helt sikkert til at stå for skud i tiden, der kommer. Det kalder på holdning, ledelse og politisk engagement af os som friskolefolk!

Træffet er planlagt i samarbejde med Vest-sjællands Ledernetværk, og giver - ud over gode foredrag - tid til samtale og refleksion, smuk natur og dejlig mad, de bedste forudsætninger for nogle gode dage sammen.

På FRISKOLERNEs Ledertræf møder du andre ledere, og mellem foredrag og oplæg er der god lejlighed til netværk, erfaringsudveksling og og socialt samvær.

Ledertræf 2020 er lavet i samarbejde med Vest-sjællands Ledernetværk.

Se PROGRAMMET her.
 

Tilmeld nyhedsbrev

FRISKOLERNE udgiver i alt tre nyhedsbreve, SkoleNyt, KursusNyt og InternationaltNyt. Ved at tilmelde dig accepterer du vores privatlivspolitik.


Ja, tak. Send mig følgende nyhedsbreve:

 

Hvad er du interesseret i?

Tilmeld dig nyhedsagenterne

Nyhedsagenter:


Ønsker du at redigere din nyhedsagent? Tryk her!
Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup - kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00, Fredag 9-12