FRISKOLERNEs nye bestyrelse

To nye medlemmer valgt til bestyrelsen efter generalforsamlingen den 20. september 2020.
Kategori Presse og politik
21.09.20

Søndag den 20. september afviklede FRISKOLERNE endeligt landsmøde med generalforsamling. Det betød, at der - efter lang tids venten - kunne gennemføres et valg til den nye bestyrelse.

Der var fire opstillede kandidater til de fire ledige poster. Af disse var to kandidater genopstillede: Sidsel Bukh, lærere på Kolding Friskole, og Mette Berg Hansen, lærer på Vester Skerninge Friskole.
De to helt nye bestyrelsesmedlemmer er Kenneth Degnbol, skoleleder på Fussingø-egnens Friskole, Børnehave og Vuggestue og Niels-Henrik Larsen, skoleleder på Grønbjerg Friskole.

Tillykke til de fire kandidater med valget.

Mere om bestyrelsens arbejde