Gratis webinar om sikkerhed og kriseberedskab

Få råd og vejledning til virkningsfulde og lokalt tilpassede beredskabsplaner på skoler. Dansk Center for Undervisningsmiljø (DCUM) tilbyder et gratis webinar, hvor Børne- og Undervisningsministeriets nye udgivelse ”Sikkerhed og kriseberedskab – en praktisk guide” vil blive gennemgået.
Af: Ole Carl Petersen, Friskolernes Hus
Kategori Kurser og arrangementer , Administrative nyheder
27.01.22

Børne- og Undervisningsministeriet udgav i november 2021 vejledningen ”Sikkerhed og kriseberedskab”, der har til formål at skabe overblik over viden og anbefalinger om forebyggelse og håndtering af alvorlige hændelser i en skolekontekst. Første version af vejledningen blev udsendt i 2016, og foreligger altså nu i en revideret udgave.

Derudover har Børne- og Undervisningsministeriet netop udgivet ”Sikkerhed og kriseberedskab – en praktisk guide” med råd og vejledning til skoler, der ønsker at lave virkningsfulde og lokalt tilpassede beredskabsplaner.

Dansk Center for Undervisningsmiljø (DCUM) tilbyder onsdag 2. februar 2022 kl. 15.00 - 15.45 et gratis webinar, hvor ”Sikkerhed og kriseberedskab – en praktisk guide” vil blive nærmere belyst. Til webinaret kan skoleledere, AMR, bestyrelsesmedlemmer m.fl. få indsigt i implementering af få, enkle og logiske ”værktøjer”, som elever og ansatte kan tage i brug i krisesituationer som f.eks skoleskyderi.

LÆS MERE - og tilmeld dig webinaret d. 2. februar HER