fjern søgeboks
Frihed til forskellighed
kids playing

Gratis webinar om sikkerhed og kriseberedskab

Få råd og vejledning til virkningsfulde og lokalt tilpassede beredskabsplaner på skoler. Dansk Center for Undervisningsmiljø (DCUM) tilbyder et gratis webinar, hvor Børne- og Undervisningsministeriets nye udgivelse ”Sikkerhed og kriseberedskab – en praktisk guide” vil blive gennemgået.
Af: Ole Carl Petersen, Friskolernes Hus
Kategori Kurser og arrangementer , Administrative nyheder
27.01.22

Børne- og Undervisningsministeriet udgav i november 2021 vejledningen ”Sikkerhed og kriseberedskab”, der har til formål at skabe overblik over viden og anbefalinger om forebyggelse og håndtering af alvorlige hændelser i en skolekontekst. Første version af vejledningen blev udsendt i 2016, og foreligger altså nu i en revideret udgave.

Derudover har Børne- og Undervisningsministeriet netop udgivet ”Sikkerhed og kriseberedskab – en praktisk guide” med råd og vejledning til skoler, der ønsker at lave virkningsfulde og lokalt tilpassede beredskabsplaner. 

Dansk Center for Undervisningsmiljø (DCUM) tilbyder onsdag 2. februar 2022 kl. 15.00 - 15.45 et gratis webinar, hvor ”Sikkerhed og kriseberedskab – en praktisk guide” vil blive nærmere belyst. Til webinaret kan skoleledere, AMR, bestyrelsesmedlemmer m.fl. få indsigt i implementering af få, enkle og logiske ”værktøjer”, som elever og ansatte kan tage i brug i krisesituationer som f.eks skoleskyderi.

 

LÆS MERE - og tilmeld dig webinaret d. 2. februar HER

 

Få nyheder fra FRISKOLERNE!

Få nyt fra FRISKOLERNE via vores nyhedsbreve og vores nyhedsagent.

Du bestemmer selv, hvilke emner du vil have nyheder om - og du kan til enhver tid afmelde dig igen.
TILMELD dig nyhedsbreve og nyhedsagent.

Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup  
kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00
Fredag 9-12