fjern søgeboks
Frihed til forskellighed
kids playing

Grundlaget for opkrævning til barselsfonden - og for tilbagebetaling af tilskud

Af: Peter Højgaard Pedersen, Friskolernes Hus
Kategori Administrative nyheder
22.11.17

Et af spørgsmålene i forbindelse med den omlægning af finansieringen af Barselsfonden, som gennemføres i år, drejer sig om grundlaget for de opkrævninger skolerne modtager.

Statens Administration, som forestår opkrævningen, har oplyst, at grundlaget for opkrævningen til barselsfonden er det samme antal årsværk som bruges til opkrævningen til Fleksjobordningen. Dette tal kender Statens Administration allerede fra skolens indbetalinger til Fleksjobordningen.

Som bekendt skal skolerne også have penge tilbage i år i forbindelse med omlægningen – nemlig de penge, der er tilbageholdt til barselsfonden ved beregningen af tilskudstaksterne. Undervisningsministeriet har i mandags oplyst, at grundlaget for tilbagebetalingen er endnu ikke fastlagt.

Tilmeld nyhedsbrev

FRISKOLERNE udgiver i alt tre nyhedsbreve, SkoleNyt, KursusNyt og InternationaltNyt. Ved at tilmelde dig accepterer du vores privatlivspolitik.


Ja, tak. Send mig følgende nyhedsbreve:

 

Hvad er du interesseret i?

Tilmeld dig nyhedsagenterne

Nyhedsagenter:


Ønsker du at redigere din nyhedsagent? Tryk her!
Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup - kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00, Fredag 9-12