fjern søgeboks
Frihed til forskellighed
kids playing

Hvad skal man gøre, hvis man sender en hel klasse hjem pga. smitte med COVID-19?

Bliver skolen ramt af corona-virus, og må sende hele klasser hjem, så skal det meddeles til STUK samt på skolens hjemmeside. Dette gælder IKKE, hvis det kun gælder hjemsendelse af én eller flere enkelte elever.
Af: Peter Mondrup, Friskolernes Hus
Kategori Administrative nyheder
08.09.20

Vi minder om, at hvis en kommunalbestyrelse eller den ansvarlige bestyrelse for skolen er nødt til at sende hele klasser hjem pga. smitte med corona-virus, så skal skolen indsende "Formular om beslutning for midlertidig genoptagelse eller forlængelse af nødundervisning" til Styrelsen for Undervisning og Kvalitet I samme åndedrag skal skolen melde hjemsendelsen af hele klasser på skolens hjemmeside.  

DETTE GÆLDER KUN, hvis skolen sender hele klasser hjem. Skolen er fritaget fra ovenstående, hvis hjemsendelsen kun vedrører én eller flere enkelte elever. 

FIND FORMULAREN HER.

 

Tilmeld nyhedsbrev

FRISKOLERNE udgiver i alt tre nyhedsbreve, SkoleNyt, KursusNyt og InternationaltNyt. Ved at tilmelde dig accepterer du vores privatlivspolitik.


Ja, tak. Send mig følgende nyhedsbreve:

 

Hvad er du interesseret i?

Tilmeld dig nyhedsagenterne

Nyhedsagenter:


Ønsker du at redigere din nyhedsagent? Tryk her!
Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup - kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00, Fredag 9-12