fjern søgeboks
Frihed til forskellighed
kids playing

Hvordan tackler vi Coronakrisen: Vær med i Friskolearkivets projekt "Dokumentation til Friskolearkivet om COVID-19"

Friskolearkivet indsamler dokumentation fra friskolerne om Coronakrisen/ COVID-19 i 2020 fra elever, lærere og forældre. Rigtig mange friskoler har allerede indsendt dokumentation med svar på spørgerammer, dagbøger, breve, videoer og podcasts – men I kan stadig nå at være med.
Af: Mette Marie Møller, Friskolernes Hus
Kategori Pædagogik og skoleliv
30.04.20

For de fleste af os kom det som lyn fra en klar himmel, at alle skoler blev lukket næsten fra den ene dag til den anden, for bare en måned siden. 
Det var svært at forudsige og forstå, hvad det ville betyde for elever, lærere og forældre.
Hvordan mon hverdagen ville blive? Hvor mange forandringer ville nedlukningen medføre for det enkelte menneske og for fællesskabet?
Hvordan kunne den daglige undervisning, hvor det fysiske møde blev erstattet med digital kommunikation, planlægges, formidles og gennemføres?

For at vi ikke skal glemme Covid-19 krisen i 2020, og hvilken betydning den fik for elever, lærere og forældre, indsamler Friskolearkivet dokumentation om denne mærkelige og uvirkelige periode i vores tilværelse, og vi glæder os til at få de væsentlige bidrag fra jer.

I må meget gerne bede jeres elever skrive om deres oplevelser, både hvad angår isolering, hjemmeundervisning og tilværelsen generelt.

I kan sende jeres skriftlige fortællinger til Lis Toelberg på mail: lis.toelberg(at)gmail.com, på mobil: 31791832 eller på messenger.

Venlig hilsen,
Birte Fahnøe Lund og Lis Toelberg, Friskolearkivet

Her finder du spørgerammer til forældre, til lærere, souschefer og ledere, samt til elever 0.-3. klasse., 4.-5. klasse. og 6.-9. klasse.

Læs nogle af de mange bidrag, og læs mere om projektet og Friskolearkivet på www.friskolearkivet.dk

Tilmeld nyhedsbrev

FRISKOLERNE udgiver i alt tre nyhedsbreve, SkoleNyt, KursusNyt og InternationaltNyt. Ved at tilmelde dig accepterer du vores privatlivspolitik.


Ja, tak. Send mig følgende nyhedsbreve:

 

Hvad er du interesseret i?

Tilmeld dig nyhedsagenterne

Nyhedsagenter:


Ønsker du at redigere din nyhedsagent? Tryk her!
Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup - kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00, Fredag 9-12