fjern søgeboks
Frihed til forskellighed
kids playing

Indret jer ud af støjen i SFO og dagtilbud

Forstyrrende støj er et alvorligt problem for både medarbejdere og børn i SFO og dagtilbud. Men der kan gøres meget for at reducere støjen ved at se på indretningen, akustikken og på den måde, børn og voksne færdes i rummene.
Af: Peter Højgaard Pedersen, Friskolernes Hus
Kategori Administrative nyheder
25.01.17

Forstyrrende støj er et alvorligt problem for både medarbejdere og børn i SFO og dagtilbud.

En undersøgelse fra Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø viser, at 7 ud af 10 pædagoger i dagtilbud og SFO oplever at være udsat for forstyrrende støj i mere end 25% af deres arbejdstid.

Samtidigt ved man, at støj er et alvorligt problem for børnene, som svækker deres læring og forsinker sproglig udvikling.

 

Men der kan gøres meget for at reducere støjen ved at se på indretningen, akustikken og på den måde, børn og voksne færdes i rummene. Man kan hente viden og inspiration via Arbejdsmiljøweb om, hvordan man på skolen kan forbedre støjforholdene og derved mindske de gener, støj giver for børnene og medarbejderne.

 

Tilmeld nyhedsbrev

FRISKOLERNE udgiver i alt tre nyhedsbreve, SkoleNyt, KursusNyt og InternationaltNyt. Ved at tilmelde dig accepterer du vores privatlivspolitik.


Ja, tak. Send mig følgende nyhedsbreve:

 

Hvad er du interesseret i?

Tilmeld dig nyhedsagenterne

Nyhedsagenter:


Ønsker du at redigere din nyhedsagent? Tryk her!
Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup - kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00, Fredag 9-12