fjern søgeboks
Frihed til forskellighed
kids playing

Ingen databehandleraftale ved brug af UNIlogin

Styrelsen for IT og Læring (STIL) har udsendt en bekendtgørelse, der medfører, at skolerne ikke længere skal indgå en databehandleraftale med UNIlogin i forbindelse med, at skolerne bruger UNIlogins systemer.
Af: Peter Højgaard Pedersen, Friskolernes Hus
Kategori Administrative nyheder
09.05.19

Bekendtgørelsen bevirker nemlig, at behovet for at indgå databehandleraftaler fjernes, idet bekendtgørelsen sikrer den juridiske dokumentation for datasamarbejdet.  

Bekendtgørelsen er udarbejdet med inddragelse af KL, Danske Regioner og Datatilsynet, og som høringsparter er en række foreninger inden for de frie skolers område.   

STIL vil offentliggøre en fortegnelse over styrelsens behandlingsaktiviteter i UNIlogin, som skal tjene til at sikre mest mulig transparens. Fortegnelsen kan måske også være til inspiration i forhold til de fortegnelser, som skolerne skal udarbejde vedrørende databehandling af personoplysninger.   

STIL vil også orientere skolerne om den nye bekendtgørelse. 

Bekendtgørelsen kan findes HER 

Tilmeld nyhedsbrev

FRISKOLERNE udgiver i alt tre nyhedsbreve, SkoleNyt, KursusNyt og InternationaltNyt. Ved at tilmelde dig accepterer du vores privatlivspolitik.


Ja, tak. Send mig følgende nyhedsbreve:

 

Hvad er du interesseret i?

Tilmeld dig nyhedsagenterne

Nyhedsagenter:


Ønsker du at redigere din nyhedsagent? Tryk her!
Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup - kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00, Fredag 9-12