fjern søgeboks

Inspiration til trivselsdagen

Fredag den 1. marts er udnævnt til skolernes Trivselsdag; men selvom man måske ikke gjorde noget ud af netop den dag på skolen, kan der dukke ønsker op om at gøre noget ved elevernes og medarbejdernes trivsel på et andet tidspunkt.
Af: Peter Højgaard Pedersen, Friskolernes Hus
Kategori
Administration , Pædagogik & skoleliv
06.03.19

Med støtte fra Undervisningsministeriet, Finansministeriet og KL har Psykiatrifonden udviklet et gratis trivselsværktøj, TRIV NU. Når man vælger den digitale version af materialet, har man adgang i ubegrænset tid.

Der er tale om ”et omfattende lærermiddel, som byder på konkrete øvelser og vejledning direkte til eleverne, men som ud over det også byder på materiale til at booste lærertrivsel, styrke forældresamarbejdet og et selvstændigt forløb til styrkebaseret projektarbejde”, som det udtrykkes på Psykiatrifondens hjemmeside.

Det er også muligt at få et gratis oplæg på skolen om det styrkebaserede materiales brug, samt baggrunden for det. Tilbuddet gælder alle landets grundskoler og henvender sig til mellemtrin og udskoling.

Læs mere om materialet <link http: www.trivnu.dk _blank external-link-new-window internal-link>HER

Få nyheder fra FRISKOLERNE!

Få nyt fra FRISKOLERNE via vores nyhedsbreve og vores nyhedsagent.

Du bestemmer selv, hvilke emner du vil have nyheder om - og du kan til enhver tid afmelde dig igen.
TILMELD dig nyhedsbreve og nyhedsagent.

Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup  
kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00
Fredag 9-12