fjern søgeboks
Frihed til forskellighed
kids playing

International Konference 2021

The 2021 Togetherness Conference er som tidligere udmeldt blevet flyttet til d. 6. oktober grundt corona. Tilmeldingen er åben.
Af: Mie Lund Hansen, Friskolernes Hus
Kategori Pædagogik og skoleliv , Kurser og arrangementer , Administrative nyheder
23.03.21

Friskolerne, Efterskolerne og Den frie Lærerskole valgte i december at udskyde den internationale konference med titlen »Global Citizenship Education - intercultural understaing and democratic dannelse« til efteråret 2021. 

Konferencen skulle have været afholdt den 14. januar 2021, men er flyttet til den 6. oktober 2021. Konferencen afvikles på Hotel og konferencecenter Vingsted.

Programmet vil være det samme til efteråret, hvor Gert Biesta og Michal Byram deltager som konferencens hovedtalere. Resten af programmet er også uændret. Det er fortsat muligt at tilmelde sig konferencen. 

LÆS MERE om konferencen - og tilmeld dig HER.

Den internationale konference »Global Citizenship Education« er den tredje internationale konference under temaet »Togetherness«. Lad dig inspirere fra Togetherness-konferencen »The power of belonging«, der blev afviklet i 2018. 

Få nyheder fra FRISKOLERNE!

Få nyt fra FRISKOLERNE via vores nyhedsbreve og vores nyhedsagent.

Du bestemmer selv, hvilke emner du vil have nyheder om - og du kan til enhver tid afmelde dig igen.
TILMELD dig nyhedsbreve og nyhedsagent.

Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup  
kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00
Fredag 9-12