fjern søgeboks
Frihed til forskellighed
kids playing

Internationalt samarbejde - tilbud til både elever, pædagoger, lærere og ledelse

FRISKOLERNEs internationale konsulent har et væld af tilbud med fokus på internationalt samarbejde og global dannelse - målrettet både pædagoger i daginstitutioner samt elever, lærere og ledere på grundskoleniveau.
Af: Mie Lund Hansen, Friskolernes Hus
Kategori Pædagogik og skoleliv , Kurser og arrangementer , Administrative nyheder
08.10.20

Har du overblik over hvilke tilbud, der findes til internationale aktiviteter til jeres friskole og/eller daginstitution? 

FRISKOLERNEs internationale konsulent, Jakob Clausager Jensen, udsender hver måned et nyhedsbrev med fx undervisningstilbud, tilskud til internationale aktiviteter og lærernes efteruddannelsesaktiviteter i hele europa. Hvis du ikke allerede er tilmeldt InternationaltNyt, så tilmeld dig nederst på www.friskolerne.dk.

De nyeste tilbud på listen er blandt andet:

 

Webinarer til pædagoger - internationale projekter med de 0-6 årige i dagtilbud. Tre webinarer, der hjælper dig som pædagog med at starte små, simple 'hands-on'-projekter med din børnegruppe. 
Læs mere her.

Webinarer til lærere - fire gratis webinarer om arbejdet med elevernes globale dannelse målrettet lærere om arbejdet med at skabe rammer for elevernes globale dannelse og skolens internationale dimension. Webinarerne løb af stablen i sommeren 2020, men er fortsat tilgængelige. På webinarerne fik 'deltagerne' viden om og praktiske eksempler på, hvordan man kan sætte fokus på elevernes globale dannelse lige fra 1.-10.klasse. 
Læs mere her.

Webinarer til elever - oplæg fra ambassadører, politikere, NGO'er, journalister og specialister med viden om de emner, som du arbejder med i undervisningen.
Læs mere her.

Desuden til lærere: ønsk et webinar med globalt udsyn til dine elever - ønsk emne, tidspunkt og oplægsholder. Hvis ikke listen af oplæg målrettet eleverne indeholder lige præcis dét oplæg, der passer ind i din allerede planlagte undervisning, så kontakt Jakob Clausager Jensen. Så vil han gøre, hvad han kan for at opfylde dine ønsker.
Læs mere her.

 

Få et samlet overblik over internationale aktiviteter samt tilbud til workshops og webinarer HER. Og tøv ikke med at kontakte FRISKOLERNEs internationale konsulent, Jakob Clausager Jensen, hvis du har spørgsmål.  

 

Få nyheder fra FRISKOLERNE!

Få nyt fra FRISKOLERNE via vores nyhedsbreve og vores nyhedsagent.

Du bestemmer selv, hvilke emner du vil have nyheder om - og du kan til enhver tid afmelde dig igen.
TILMELD dig nyhedsbreve og nyhedsagent.

Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup  
kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00
Fredag 9-12