fjern søgeboks
Frihed til forskellighed
kids playing

Kender du Ultra:bit? Har du lyst til at arbejde med micro:bit på tværs af fag og projekter, men mangler de grundlæggende kundskaber?

VIA Center for Undervisningsmidler tilbyder 2 gratis online begynder- og genopfriskningskurser allerede i uge 41. Læs mere her om de aktuelle webinarer og UltraBit, DRs medskabende tværfaglige kodnings-projekt.
Af: Mette Marie Møller, Friskolernes Hus
Kategori Kurser og arrangementer
01.10.20

Ny på mellemtrinnet og netop hørt om ultra:bit?
Kom på onlinekursus, lær micro.bitten at kende og kom igang med dine egne første koder. Du stifter bekendtskab med de forløb, som ligger tilgængelige på DR Skole og bliver klædt på til de første undervisningstimer med din klasse. Der vil desuden være plads til spørgsmål og videndeling. Det kræver ingen forudsætninger at deltage. Kurset er målrettet lærere og pædagoger i 4.-6. klasse.

Mandag d. 5. oktober kl. 14.00-15.30.  
Læs mere her.
 

Trænger du til få genopfrisket brugen af micro:bit?
Kurset er målrettet de undervisere, som allerede kender til micro:bit og har afprøvet forskellige begynderøvelser, men som trænger til at få tingene støvet af og blive inspireret til, hvordan man kommer videre. På dette kursus bliver de basale færdigheder genopfrisket, ligesom du bliver præsenteret for ideer til projekter, du kan arbejde videre med. En del af indholdet vil blive tilpasses kursisterne undervejs, så mange fag og niveauer tilgodeses. Desuden bringes forløb på DR Skole og udlån fra CFU i spil.

Dato: Torsdag d. 8. oktober 2020 kl. 14:00 - 15:30
Læs mere om genopfriskningskurset her.

Begge kurser er gratis, og der kommer flere webinarer senere på efteråret.

Tilmeld nyhedsbrev

FRISKOLERNE udgiver i alt tre nyhedsbreve, SkoleNyt, KursusNyt og InternationaltNyt. Ved at tilmelde dig accepterer du vores privatlivspolitik.


Ja, tak. Send mig følgende nyhedsbreve:

 

Hvad er du interesseret i?

Tilmeld dig nyhedsagenterne

Nyhedsagenter:


Ønsker du at redigere din nyhedsagent? Tryk her!
Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup - kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00, Fredag 9-12