fjern søgeboks
Frihed til forskellighed
kids playing

Klar til at søge kompetencemidler?

Den 4. september åbner Den Statslige Kompetencefond for ansøgninger om støtte til kompetenceudvikling for ansatte under en statslig overenskomst.
Af: Peter Højgaard Pedersen, Friskolernes Hus
Kategori
13.08.19

Det vil sige lærere, børnehaveklasseledere og ledere. Som omtalt i SkoleNyt den 22. maj er der tale om en ny procedure for, hvordan skolerne kan søge af få del i de 172 mio. kroner, som overenskomstparterne har afsat til formålet.

For at få del i midlerne er det blandt andet en forudsætning, at skolen bidrager økonomisk, fx med betalt arbejdstid og andet. Derfor skal skolens ledelse og medarbejdere have drøftet, hvilke kurser og efteruddannelser, der skal satses på.

Der kan søges støtte til uddannelses- og kursusgebyr, materialer, transport og ophol, men ikke til vikarudgifter. Højeste beløb, der kan søges, er 25.000 kr. pr. ansøger pr. år.

Læs mere HER.

Tilmeld nyhedsbrev

FRISKOLERNE udgiver i alt tre nyhedsbreve, SkoleNyt, KursusNyt og InternationaltNyt. Ved at tilmelde dig accepterer du vores privatlivspolitik.


Ja, tak. Send mig følgende nyhedsbreve:

 

Hvad er du interesseret i?

Tilmeld dig nyhedsagenterne

Nyhedsagenter:


Ønsker du at redigere din nyhedsagent? Tryk her!
Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup - kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00, Fredag 9-12