fjern søgeboks

Krav til skolens hjemmeside: Opfylder hjemmesiden de gældende krav om offentligt tilgængelige oplysninger?

Det er vigtigt at tjekke, at skolens hjemmeside lever op til de gældende krav til, hvilke oplysninger der skal være offentligt tilgængelige på en fri grundskoles hjemmeside. En del af de disse oplysninger er desuden en tilskudsbetingelse for skolerne.
Af: Mette Marie Møller, Friskolernes Hus
Kategori
Administration
03.02.23

Alle frie grundskoler er underlagt visse krav til, hvilke oplysninger, der skal være at finde på skolens hjemmeside. Det gælder blandt andet evaluering af skolens samlede undervisning med opfølgningsplan, samt de godkendte vedtægter. 
 
På Børne- og Undervisningsministeriets hjemmeside, findes der information om hvilke krav, der stilles til en fri grundskoles hjemmeside.  

En stor del af de krævede oplysninger til skolernes hjemmesider er en tilskudsbetingelse for de frie grundskoler. De frie grundskolers hjemmesider indgår løbende i ministeriets tilsyn med skolerne. 

Styrelsen for Kvalitet og Undervisning har udarbejdet en vejledning til, hvilke oplysninger skolen er forpligtet på at offentliggøre på sin hjemmeside. Hent ministeriets vejledning. 

Se gældende krav på ministeriets tjekliste. 

 

Få nyheder fra FRISKOLERNE!

Få nyt fra FRISKOLERNE via vores nyhedsbreve og vores nyhedsagent.

Du bestemmer selv, hvilke emner du vil have nyheder om - og du kan til enhver tid afmelde dig igen.
TILMELD dig nyhedsbreve og nyhedsagent.

Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup  
kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00
Fredag 9-12