fjern søgeboks
Frihed til forskellighed
kids playing

Læsning og Podcasts til juleferien: Magasinet Friskolens gratis App giver let adgang til både artikler og en række podcasts

Med Friskolens App har du altid relevant læsning lige ved hånden! Med få klik kan du både læse artikler og lytte til podcasts. Hent den gratis App i AppStore og Google Play!
Af: Mette Marie Møller, Friskolernes Hus
Kategori Pædagogik og skoleliv , Magasinet Friskolen
15.12.20

Få let adgang til den seneste og tidligere udgaver af magasinet Friskolen, et overblik over aktuelle temaer samt 'Redaktionen anbefaler' - og meget mere!

FRISKOLEN er både et trykt og digitalt magasin, som seks gange om året samler de bedste historier fra friskoleverdenen. Fortællinger og billeder som indkapsler selve friskolesjælen - alt det, som er så nemt at opleve, men svært at beskrive. Og så har indholdet bid, vid og udsyn og forholder sig kritisk til såvel egen som omgivende skoleverden.

I den gratis App har du hele tiden alle magasinets artikler lige ved hånden. Du kan både læse dem, eller lytte til de oplæste artikler. 

Er du også til podcasts, så sætter FUNDAMENTET fokus på vigtige emner i debatten om grundskolen, både frie- og folkeskoler.
I podcast-serien diskuterer vi emner, som optager forældre med børn i landets grundskoler og daginstitutioner - ex. hvordan forebygger jeg angst hos mit barn?, hvorfor er musik og kreativitet lige så vigtigt som matematik?

Tag Friskolen-App'en med på juleferie!

 

Få nyheder fra FRISKOLERNE!

Få nyt fra FRISKOLERNE via vores nyhedsbreve og vores nyhedsagent.

Du bestemmer selv, hvilke emner du vil have nyheder om - og du kan til enhver tid afmelde dig igen.
TILMELD dig nyhedsbreve og nyhedsagent her.

Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup  
kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00
Fredag 9-12