fjern søgeboks
Frihed til forskellighed
kids playing
Vi håber fortsat at kunne afholde Landsmødet 2021 - med corona-venligt program naturligvis. Generalforsamlingen vil blive streamet, så man har mulighed for at følge med hjemmefra, hvis man ikke deltager fysisk på selve dagen.
Af: Mie Lund Hansen, Friskolernes Hus
Kategori Pædagogik og skoleliv , Kurser og arrangementer , Presse og politik , Administrative nyheder
10.03.21

I FRISKOLERNE satser vi fortsat på at kunne afholde landsmøde med generalforsamling på Comwell Kolding lørdag den 10. april 2021 - med Corona-venligt program naturligvis. Vi tager den endelige beslutning, når vi er tilbage efter påske; dvs. tirsdag den 6. april.

I år er landsmødet reduceret til et én-dags møde grundet Covid-19. Generalforsamlingen fra Landsmøde 2021 vil blive live-streamet, så alle har mulighed for at følge med hjemmefra i den del - også selvom man ikke deltager fysisk på selve dagen.

FIND PROGRAMMET for Landsmødet HER.

LÆS OM de opstillede kandidater til bestyrelsen HER.

...og glæd dig til mandag d. 15. marts, hvor Magasinet Friskolen nr. 27 udkommer. Der kan du blandt meget andet læse BESTYRELSENS BERETNING FOR 2020. 

 

Få nyheder fra FRISKOLERNE!

Få nyt fra FRISKOLERNE via vores nyhedsbreve og vores nyhedsagent.

Du bestemmer selv, hvilke emner du vil have nyheder om - og du kan til enhver tid afmelde dig igen.
TILMELD dig nyhedsbreve og nyhedsagent.

Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup  
kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00
Fredag 9-12