fjern søgeboks
Frihed til forskellighed
kids playing

Lov om private gymnasier ajourført

En opdateret version af loven om private institutioner for gymnasiale uddannelser, der udbyder prøvefri HF-uddannelse, er trådt i kraft pr. 1. januar 2020.
Af: Peter Højgaard Pedersen, Friskolernes Hus
Kategori Administrative nyheder
28.01.20
Friskoleloven, Love og regler for frie grundskoler

Friskoleloven gælder for frie grundskoler i Danmark. Dansk Friskoleforening yder rådgivning for friskoler medlem af foreningen.

Loven om private institutioner for gymnasiale uddannelser, som i Friskolernes medlemskreds er aktuel for de Rudolf Steinerskoler, der udbyder prøvefri HF-uddannelse, er udsendt en opdateret version, der trådte i kraft 1. januar 2020. Lovbekendtgørelsen træder i stedet for den tilsvarende bekendtgørelse af 14. august 2019.

Den nye bekendtgørelse indarbejder en lovændring af 27. december 2019, angående forskellige emner, som ikke har direkte betydning for HF-udbuddet.

Find den opdaterede lovbekendtgørelse her.

 

Tilmeld nyhedsbrev

FRISKOLERNE udgiver i alt tre nyhedsbreve, SkoleNyt, KursusNyt og InternationaltNyt. Ved at tilmelde dig accepterer du vores privatlivspolitik.


Ja, tak. Send mig følgende nyhedsbreve:

 

Hvad er du interesseret i?

Tilmeld dig nyhedsagenterne

Nyhedsagenter:


Ønsker du at redigere din nyhedsagent? Tryk her!
Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup - kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00, Fredag 9-12