fjern søgeboks

Magasinet Friskolen modtager elevklummer

Til det kommende Magasin er elevklummeskribenten fri til at vælge et emne, der optager ham eller hende for tiden. DEADLINE for indsendelse af elevklummer er onsdag d. 9. september 2022.
Af: Mie Lund Hansen, Friskolernes Hus
Kategori
Pædagogik & skoleliv , Administration , Magasinet Friskolen
18.08.22

Magasinet Friskolen modtager elevklummer skrevet af elever på vores medlemsskoler. Måske kender du én eller flere elever, der har lyst til at skrive en klumme, som har mulighed for at blive trykt i magasinet? Du finder de senest publicerede elevklummer her.

Hvad skal elevklummen handle om?
Den enkelte klummeskribent kan helt selv vælge emne. Håbet er, at elevklummerne kan fremstå som en slags skriftlige tidskapsler fra eleverne på vores medlemsskoler. Det er vigtigt, at skribenten vælger ét emne, og går i dybden med det, ligesom det er vigtigt, at klummen er personlig.

Brug evt. elevklummen som en del af undervisningen - eller som ekstraopgave
Måske kan elevklummen indgå som en del af et undervisningsforløb i en hel klasse, måske som ekstra-opgave for en enkelt elev eller måske som et hurtigt vikarmateriale til den uforudsete vikartime? Det er op til jer på skolerne, hvordan det passer bedst ind i jeres hverdag. 

På redaktionen udvælger vi fra gang til gang de elevklummer, vi trykker i magasinet, og indimellem har vi også efterfølgende fået skubbet elevklummerne videre ud i lokalaviser med klummeskribenternes tilladelse.

Næste deadline for indsendelse af elevklummer er fredag d. 9. september 2022.

 

LÆS MERE i rammepapiret HER. 

Har du spørgsmål, så kontakt magasinets redaktør Mie Lund Hansen.

Få nyheder fra FRISKOLERNE!

Få nyt fra FRISKOLERNE via vores nyhedsbreve og vores nyhedsagent.

Du bestemmer selv, hvilke emner du vil have nyheder om - og du kan til enhver tid afmelde dig igen.
TILMELD dig nyhedsbreve og nyhedsagent.

Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup  
kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00
Fredag 9-12