fjern søgeboks
Frihed til forskellighed
kids playing

MAGASINET: Tema på vej om 'gråzonebørn' - fortæl os, hvad du oplever

Magasinet Friskolen er i færd med en større temaartikel om de børn, der opleves at have en meget forstyrrende adfærd i det daglige pædagogiske arbejde - udredt eller ej. Hvor meget fylder de børn hos jer? Vi har brug for jeres input.
Af: Per Ølholm, Friskolernes Hus
Kategori Pædagogik og skoleliv , Administrative nyheder , Magasinet Friskolen
17.11.20

TEMAARTIKEL OM GRÅZONEBØRN

På Magasinet Friskolen er en større temaartikel undervejs om de børn, der ”fylder” meget i klasserne. I artiklen vælger vi at kalde dem ”gråzonebørn” - en term, vi har lånt fra BUPL:

  • Et gråzonebarn er et barn, der opleves at have en meget  forstyrrende adfærd og/eller særligt krævende pædagogiske behov i det daglige arbejde
  • Et gråzonebarn kan have papirer på sine udfordringer, men er ikke nødvendigvis udredt
  • Et gråzonebarn er ikke ”udfordret nok” til et specialskoletilbud og skal derfor inkluderes i et almindeligt skoletilbud 

 

HVORDAN HÅNDTERER I DISSE BØRN I DET PÆDAGOGISKE ARBEJDE?
Vi har lavet en ganske kort undersøgelse for at kortlægge, hvor meget disse børn fylder hos jer – og hvordan I magter at hjælpe dem bedst muligt. 

Undersøgelsen tager mellem 3 og 10 minutter – alt efter kommenterings-iver. Del den med din kollega, så vi kan få så mange vinkler på emnet som muligt.

DELTAG I UNDERSØGELSEN HER.

 

Tilmeld nyhedsbrev

FRISKOLERNE udgiver i alt tre nyhedsbreve, SkoleNyt, KursusNyt og InternationaltNyt. Ved at tilmelde dig accepterer du vores privatlivspolitik.


Ja, tak. Send mig følgende nyhedsbreve:

 

Hvad er du interesseret i?

Tilmeld dig nyhedsagenterne

Nyhedsagenter:


Ønsker du at redigere din nyhedsagent? Tryk her!
Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup - kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00, Fredag 9-12