fjern søgeboks
Frihed til forskellighed
kids playing

Mere end 24 gratis webinarer udbydes i skoleåret 2020-2021

Tilbyd dine elever oplæg fra ambassadører, politikere, NGO’er, journalister og specialister med viden om de emner, som du arbejder med i undervisningen.
Af: Mie Lund Hansen, Friskolernes Hus
Kategori Pædagogik og skoleliv , Kurser og arrangementer , Administrative nyheder
24.06.20

FRISKOLERNEs internationale konsulent Jakob Clausager Jensen fortsætter forårets webinar-succes og udbyder i samarbejde med Efterskolerne mere end 24 gratis webinarer med globalt udsyn og international dannelse i kommende skoleår. Webinarerne er målrettet elever, lærere og andre interesserede, og en del af webinarerne er støttet af Europa-Nævnet.

Så er du ved at planlægge et forløb til dine elever til næste skoleår, og drømmer du om at inkludere et webinar, så tag et kig på listen over allerede planlagte webinarer. Emner som USA, Kina, EU, Hong Kong, Tech industrien og Arktis er allerede på listen. Alle webinarer er gratis og afholdes via Zoom og streames på Facebook.

Måske drømmer du om et webinar med en bestemt oplægsholder? Du har stadig mulighed for at ønske oplægsholdere, konkrete emner - og specifikke tidspunkter. 

LÆS MERE om webinarerne med globalt udsyn og find link til tilmelding HER.

 

Tilmeld nyhedsbrev

FRISKOLERNE udgiver i alt tre nyhedsbreve, SkoleNyt, KursusNyt og InternationaltNyt. Ved at tilmelde dig accepterer du vores privatlivspolitik.


Ja, tak. Send mig følgende nyhedsbreve:

 

Hvad er du interesseret i?

Tilmeld dig nyhedsagenterne

Nyhedsagenter:


Ønsker du at redigere din nyhedsagent? Tryk her!
Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup - kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00, Fredag 9-12