fjern søgeboks
Frihed til forskellighed
kids playing

Ny ferievejledning

En opdateret udgave af Friskolernes Ferievejledning er lagt ud på hjemmesiden sammen med et excel-regneark, der kan bruges til at beregne løn under ferie samt afregning af ferie.
Af: Tove Dohn, Friskolernes Hus
Kategori Administrative nyheder
05.05.20

Spørgsmålene er mange nu hvor ferien – i hvert fald i administrativ henseende – banker på: Hvor mange feriedage er der i dette forkortede ferieafviklingsår? Hvordan beregnes løn under ferie, hvis den ansatte ikke har optjent fuld ferieret eller optjent ret til fuld løn under ferie? Hvordan udregnes det særlige ferietillæg? Hvad med afregning af ferie og særlige feriedage?

Det er med andre ord kompliceret at udregne korrekt løn under ferie, og ikke mindst i år, hvor man skal forholde sig til et forkortet optjeningsår og et forkortet ferieafviklingsår.

Vejledningen omhandler ferieperioden 1. maj 2020 – 30. september 2020, hvor den ferie, der er optjent i 2019, skal afholdes. Vejledningen rækker således IKKE ind i tiden efter 1. september 2020, hvor den nye ferielov med samtidsferie træder i kraft.

Friskolerne udgiver senere en ferievejledning vedrørende den nye ferielov, og i den forbindelse vil der også blive afholdt kursus/informationsdage.

Vi håber, at vejledningen omhandlende den forestående ferie giver svar på de spørgsmål, som I har.

Ellers er I som altid velkomne til at kontakte konsulenterne i Friskolernes Hus.

Find ferievejledning vedr. det forkortede ferieafviklingsår HER.

FindExcel-ark til beregning af løn under ferie samt afregning af ferie HER.

 

Tilmeld nyhedsbrev

FRISKOLERNE udgiver i alt tre nyhedsbreve, SkoleNyt, KursusNyt og InternationaltNyt. Ved at tilmelde dig accepterer du vores privatlivspolitik.


Ja, tak. Send mig følgende nyhedsbreve:

 

Hvad er du interesseret i?

Tilmeld dig nyhedsagenterne

Nyhedsagenter:


Ønsker du at redigere din nyhedsagent? Tryk her!
Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup - kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00, Fredag 9-12