fjern søgeboks
Frihed til forskellighed
kids playing

Ny overenskomst indgået med HK

Den første tiltrædelsesoverenskomst mellem HK/Privat og Aftaleenheden (herunder Dansk Friskoleforening) er nu indgået.
Af: Peter Højgaard Pedersen og Michael Buch Kristensen, Friskolernes Hus
Kategori Administrative nyheder
02.05.19

Overenskomsten omfatter kontorpersonale, der helt eller overvejende er beskæftiget med administrativt arbejde og ansat ved frie grundskoler og private gymnasier.

Det er vores håb, at overenskomsten vil blive modtaget positivt af såvel skolerne (ledelser og bestyrelser) som af medarbejderne, således at en tiltrædelse vil blive overvejet. 

Skoler kan tiltræde overenskomsten ved, at skolens bestyrelse fremsender en underskrevet fuldmagt vedrørende tilslutning til overenskomsten til foreningen. Tilslutningsdokumentet findes HER.

Overenskomsten trådte i kraft pr. 1. april 2019 og er gældende i en 2-årig periode indtil den 31. marts 2021.

Så snart overenskomsten foreligger på tryk, vil den blive fremsendt direkte til skolerne og vil indtil da kunne findes HER.

De skoler, der har været tilsluttet Overenskomsten mellem Lilleskolernes Sammenslutning og HK/Privat, vil få direkte besked omkring overgangen til den nye overenskomst.

For spørgsmål vedrørende overenskomsten kontakt – Peter Højgaard Pedersen eller Michael Buch Kristensen fra Friskolernes Hus.

Tilmeld nyhedsbrev

FRISKOLERNE udgiver i alt tre nyhedsbreve, SkoleNyt, KursusNyt og InternationaltNyt. Ved at tilmelde dig accepterer du vores privatlivspolitik.


Ja, tak. Send mig følgende nyhedsbreve:

 

Hvad er du interesseret i?

Tilmeld dig nyhedsagenterne

Nyhedsagenter:


Ønsker du at redigere din nyhedsagent? Tryk her!
Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup - kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00, Fredag 9-12