fjern søgeboks
Frihed til forskellighed
kids playing

Ny overenskomster på gymnasieområdet – Steiner-HF

I løbet af sommerferien er der udsendt nye aftaler for såvel chefer og lærere på gymnasieområdet.
Af: Peter Højgaard Pedersen, Friskolernes Hus
Kategori Administrative nyheder
29.08.19

Organisationsaftalen for gymnasielærerne, gældende for overenskomstperioden 2018-2021, indeholder få ændringer uden væsentligt økonomisk indhold. Den nye chefaftale, som gælder for rektorerne og har virkning fra 1. januar 2019, kan betragtes som et paradigmeskifte i måden løn- og ansættelsesvilkår fastlægges på. De nye rammer var emnet for et informationsmøde den 21. august.

Steinerskoler med HF-afdeling vil modtage materiale fra informationsmødet med en grundig omtale af de nye rammer for chefer og en gennemgang af ændringerne for gymnasielærerne. De relevante organisationsaftaler og vejledninger vil blive udsendt ved samme lejlighed.

Tilmeld nyhedsbrev

FRISKOLERNE udgiver i alt tre nyhedsbreve, SkoleNyt, KursusNyt og InternationaltNyt. Ved at tilmelde dig accepterer du vores privatlivspolitik.


Ja, tak. Send mig følgende nyhedsbreve:

 

Hvad er du interesseret i?

Tilmeld dig nyhedsagenterne

Nyhedsagenter:


Ønsker du at redigere din nyhedsagent? Tryk her!
Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup - kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00, Fredag 9-12