fjern søgeboks
Frihed til forskellighed
kids playing

Ny vejledning om krav til hjemmesider – tilsyn med hjemmesiderne og tilbud om kvalitetssikring

I 2017 gennemfører Styrelsen for Undervisning og Kvalitet, STUK, et tilsyn med skolers hjemmesider. I den forbindelse har STUK udgivet en ny og mere digitaliseret vejledning om ministeriets krav. Tilsynet starter i april måned 2017.
Af: Peter Højgaard Pedersen, Friskolernes Hus
Kategori Administrative nyheder
17.03.17

Undervisningsministeriets Styrelse for Undervisning og Kvalitet, STUK, har udsendt en ny vejledning om ministeriets krav til skolernes hjemmesider.  Vejledningen er udgivet i et nyt digitaliseret format og indeholder blandt andet en tjekliste, som skolen kan anvende til at kontrollere om dens hjemmeside lever op til kravene.

Det nye format indgår i STUK´s opgave med at føre tilsyn med skolernes hjemmesider.  I 2017 gennemfører STUK et tilsyn med hjemmesiderne. Tilsynet, som er annonceret i STUK´s tilsynsplan for 2017, vil primært rette sig mod de skoler, der ikke selv har sørget for at kvalitetssikre sin hjemmeside og har meddelt STUK dette. Denne meddelelse gives til STUK i form af en såkaldt ”selvindberetning”, som er en erklæring om, at skolen har opdateret sin hjemmeside i overensstemmelse med kravene i vejledningen.

Vi har forstået, at STUK vil gå i gang med sit tilsyn i midten af april måned, og at skolerne derfor bør have indsendt selvindberetning senest 19. april. Skoler der ikke har indsendt selvindberetning, vil indgå i den pulje af skoler, hvoraf der bliver udtaget skoler, som vil indgå i STUK´s hjemmeside-tilsyn.

Vejledning om krav til hjemmesider for frie grundskoler
Selvindberetning af kvalitetskontrol med egen hjemmeside.

 

Tilmeld nyhedsbrev

FRISKOLERNE udgiver i alt tre nyhedsbreve, SkoleNyt, KursusNyt og InternationaltNyt. Ved at tilmelde dig accepterer du vores privatlivspolitik.


Ja, tak. Send mig følgende nyhedsbreve:

 

Hvad er du interesseret i?

Tilmeld dig nyhedsagenterne

Nyhedsagenter:


Ønsker du at redigere din nyhedsagent? Tryk her!
Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup - kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00, Fredag 9-12