fjern søgeboks
Frihed til forskellighed
kids playing

Nyt APV-skema om COVID-19

Hjemmearbejde og fjernundervisning er for nogle en god ting og for andre en udfordring. Uanset hvad, så er det vigtigt hele tiden at holde øje med arbejdsmiljøet. BFA har netop udarbejdet et enkelt APV-skema til hurtigt at tage temperaturen på arbejdspladsen i en tid med pandemi.
Af: Ole Carl Petersen, Friskolernes Hus
Kategori Administrative nyheder
08.01.21

Alle håber vi på, at vi snart er fri af Covid-19, så vi kan vende tilbage til vores kendte hverdag. Ikke mindst glæder vi os til at skolebørnene kan komme tilbage til deres vante rammer, og skolens ansatte kan mødes og samarbejder på skolen. 

Indtil da er det fortsat vigtigt at huske, at Covid-19 epidemien medfører behov for konstant opmærksomhed fra ledelse og arbejdsmiljøorganisation på mulig smittespredning og andre fysiske og psykiske risici. Værd er det dog at bemærke, at hjemmearbejde/fjernundervisning også kan have medført gode ting, som man som skole gerne vil drage nytte af i det fremtidige arbejde. 

BrancheFællesskabet for Arbejdsmiljø for Velfærd og Offentlig administration (BFA) har netop udarbejdet efterfølgende enkle APV-skema til hurtigt at tage temperaturen på arbejdspladsen i en tid med pandemi: Hvilke udfordringer og risici ser vi? Hvad lykkes vi godt med? Hvad er der brug for, at der nu bliver gjort?

Find materialet HER.

Få nyheder fra FRISKOLERNE!

Få nyt fra FRISKOLERNE via vores nyhedsbreve og vores nyhedsagent.

Du bestemmer selv, hvilke emner du vil have nyheder om - og du kan til enhver tid afmelde dig igen.
TILMELD dig nyhedsbreve og nyhedsagent her.

Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup  
kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00
Fredag 9-12