Nyt udseende på FRISKOLERNEs COVID-19-side på www.friskolerne.dk

FRISKOLERNEs COVID-19-side har fået et ansigtsløft, så det bliver lettere for dig at finde svar på dine spørgsmål.
Af: Mette Marie Møller, Friskolernes Hus
Kategori Presse og politik , Administrative nyheder
01.03.21

www.friskolerne.dk har vi løbende samlet gældende retningslinier og spørgsmål/svar om COVID-19 og coronasmitte på grundskole- og dagtilbudsområdet.

Som noget nyt finder du nu øverst en række særlige opmærksomhedspunkter for friskoler og dagtilbud samt svar på de spørgsmål, vi får flest af i Friskolernes Hus.
Samtidig har vi udvalgt en række andre emner, som vi finder særligt relevante på området. Med dem kan du let orientere dig og klikke videre til det aktuelle emne på Børne- og Undervisningsministeriets hjemmeside.

Du har også stadig adgang til tidligere udsendte orienteringsskrivelser og Børne- og Undervisningsministeriets fulde FAQ samt øvrig inspiration og materiale, der skal være med til at lette hverdagen på jeres skole.

Finder du ikke svar på dit spørgsmål, eller har du brug for at tale med en konsulent, så er du stadig velkommen til at kontakte Friskolernes Hus.