fjern søgeboks
Frihed til forskellighed
kids playing

Omkostninger ifm. opfølgning på obligatoriske sprogprøver: pulje åben for ansøgninger

Børne- og Undervisningsministeriets pulje af midler vedr. omkostninger i forbindelse med opfølgning på obligatoriske sprogprøver på frie grundskoler for skoleåret 2020/2021 er åben for ansøgninger.
Af: Michael Buch Kristensen, Friskolernes Hus
Kategori Administrative nyheder
26.08.20

Som følge af friskolelovens bestemmelser om gennemførsel af obligatoriske sprogprøver skal prøverne gennemføres på skoler, hvor mere end 30 % af eleverne bor i et boligområde, der er eller har været på regeringens liste over udsatte boligområder mindst én gang inden for de seneste tre år. Prøverne skal gennemføres for børn i børnehaveklasser og visse elever i 1. - 9. klasse. 

Det er nu muligt for fri- og privatskoler at ansøge Børne- og Undervisningsministeriets pulje af midler i forbindelse med omkostninger forbundet med opfølgning af sprogprøverne.

Adgang til ansøgning og mere viden om puljen, og hvordan man ansøger puljen om midler, kan findes på Undervisningsministeriets hjemmeside - læs mere HER.

OBS! Fristen for indsendelse af ansøgninger er tirsdag d. 1. september 2020 kl. 13.00.

Få nyheder fra FRISKOLERNE!

Få nyt fra FRISKOLERNE via vores nyhedsbreve og vores nyhedsagent.

Du bestemmer selv, hvilke emner du vil have nyheder om - og du kan til enhver tid afmelde dig igen.
TILMELD dig nyhedsbreve og nyhedsagent her.

Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup  
kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00
Fredag 9-12