Orientering om aflysning af prøver samt uddannelsesparathedsvurdering

Regler og deadlines.
Af: Maren Skotte
Kategori Pædagogik og skoleliv , Presse og politik , Administrative nyheder
24.04.20

Børne- og undervisningsministeriet har udsendt information vedrørende aflysning af folkeskolens prøver samt de midlertidige regler for Uddannelsesparathedsvurdering.

Informationen omhandler væsentlige deadlines og regler for afgivelse af standpunktskarakterer, som ophæves til prøvekarakterer samt betingelser for prøvefrie skoler, der med aftalen fra i går kan vælge enten at afgive karakterer eller benytte optagelsesprøven (Bemærk deadline mandag den 27. april 2020 kl. 12.)