fjern søgeboks

"Reality-TV" er temaet i Magasinet Friskolen nr. 14

Det handler om at sætte sit eget liv i perspektiv og om, hvad reality-TV kan lære vores børn om livet.
Af: Malene Lund Smidt, Friskolernes Hus
Kategori
Administration , Magasinet Friskolen , Pædagogik & skoleliv
25.03.19

Måske er det slut med at fortvivle, når du griber dine teenagere i at se det, som i dine øjne er hjernedød underholdning: I Magasinet Friskolen nr. 14 handler temaet om reality-TV, og hvordan denne TV-genre baserer sig på urgamle fortællemønstre, som mennesket altid har tænkt sig selv ind i. 

Læs om de forskellige typer af reality-TV, og hvad de hver især har at byde på, i artiklen, <link https: friskoler.link tema_reality external-link-new-window internal-link>"Hvordan reality-TV er vores tids Shakespeare..."


I dette nummer af magasinet er der også fokus FRISKOLERNEs <link https: friskoler.link beretning_2018 _blank external-link-new-window internal-link>årsberetning, <link https: friskoler.link statistik_2018 _blank external-link-new-window internal-link>fakta om friskolerne, samt <link https: friskoler.link regnskab_2018 _blank external-link-new-window internal-link>regnskabet for 2018. Førnævnte vil alt sammen blive præsenteret på årets <link _blank internal-link>landsmøde, som finder sted den 4. og 5. maj på Comwell i Kolding.

På landsmødet skal der også vælges medlemmer til FRISKOLERNEs styrelse. Du kan møde de fire kandidater til styrelsesvalget her i magasin nr. 14, hvor de hver især forklarer deres bevæggrunde til at stille op til styrelsesvalget, og hvad de hver især kan bidrage med i styrelsens arbejde. Kandidaterne er <link http: magasin.friskoler.dk friskolen article render _blank external-link-new-window internal-link>Per Svaneborg, <link http: magasin.friskoler.dk friskolen article render _blank external-link-new-window internal-link>Vibeke Helms, <link http: magasin.friskoler.dk friskolen article render _blank external-link-new-window internal-link>Torsten Bo Kristensen og <link http: magasin.friskoler.dk friskolen article render _blank external-link-new-window internal-link>Sven Wortmann.  


Magasinet har også været en tur i Flensborg, hvor elever fra Gjerndrup Friskole og Kaj Munk Skolen knyttede nye venskaber på en dag med fokus på kulturmøde og skoleudveksling.

Læs det hele og meget mere i Magasinet Friskolen nr. 14.

HUSK AT DOWNLOADE MAGASINETS APP!

I APP'en kan du læse alle artikler fra Magasinet Friskolen helt gratis.

APP'en kan downloades her:
iPhone/iPad: http://friskoler.link/FriskolenIpadIphone
Android- Smartphone/tablet: http://friskoler.link/FriskolenAndroid
Computer: http://magasin.friskoler.dk/friskolen/39/

Få nyheder fra FRISKOLERNE!

Få nyt fra FRISKOLERNE via vores nyhedsbreve og vores nyhedsagent.

Du bestemmer selv, hvilke emner du vil have nyheder om - og du kan til enhver tid afmelde dig igen.
TILMELD dig nyhedsbreve og nyhedsagent.

Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup  
kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00
Fredag 9-12