fjern søgeboks
Frihed til forskellighed
kids playing

Retningslinjer for Nordjylland

Nye retningslinjer for skoler og dagtilbud.
Kategori Presse og politik , Administrative nyheder
06.11.20

Efter statsminister Mette Frederiksens pressemøde torsdag den 5. november vedrørende den nye muterede coronavirus i syv nordjyske kommuner (Hjørring, Frederikshavn, Brønderslev, Jammerbugt, Vest Himmerland, Læsø, Thisted) er der nu offentliggjort følgende retningslinjer:

Retningslinjer for krydsning af kommunegrænser: https://www.uvm.dk/aktuelt/nyheder/uvm/2020/nov/201106-covid-19-regler-for-krydsning-af-kommunegraenser-i-syv-nordjyske-kommuner

Spørgsmål/ svar vedrørende de nye retningslinjer: https://www.uvm.dk/aktuelt/i-fokus/information-til-uddannelsesinstitutioner-om-coronavirus-covid-19/spoergsmaal-og-svar/saerligt-for-nordjylland

Der er etableret en særlig hotline for de nordjyske skoler og institutioner: Telefonnummeret er 70806707 – tryk 1 for Nordjyllandslinjen. Normal åbningstid på hverdage er fra kl. 8 – 16, men der vil være ekstraordinært åbent i denne weekend mellem kl. 12 og 14.

Tilmeld nyhedsbrev

FRISKOLERNE udgiver i alt tre nyhedsbreve, SkoleNyt, KursusNyt og InternationaltNyt. Ved at tilmelde dig accepterer du vores privatlivspolitik.


Ja, tak. Send mig følgende nyhedsbreve:

 

Hvad er du interesseret i?

Tilmeld dig nyhedsagenterne

Nyhedsagenter:


Ønsker du at redigere din nyhedsagent? Tryk her!
Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup - kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00, Fredag 9-12