Retningslinjer for skolestart under COVID-19

Retningslinjerne blev offentliggjort inden sommerferien og gælder fra 1. august 2020.
Af: Maren Skotte, Friskolernes Hus
Kategori Presse og politik , Administrative nyheder
07.08.20

Et nyt skoleår er på trapperne. For både børn og voksne er der stadig en række retningslinjer for at forebygge COVID-19-smittespredning, som vil præge hverdagen. Det gælder for eksempel hygiejne, afstand i visse sammenhænge og konsekvent håndtering af smittetilfælde.

Retningslinjerne, der blev offentliggjort den 19. juni 2020, træder i kraft den 1. august 2020. De nye anbefalinger om mundbind i kollektiv trafik, når der ikke kan holdes afstand, giver ikke anledning til ændringer i retningslinjerne for skoler og dagtilbud.

Det er fortsat muligt for skoler, institutioner og dagtilbud at kontakte ministeriets corona-hotline med spørgsmål om COVID-19.

Læs Børne- og Undervisningsministeriets retningslinjer (pdf)