fjern søgeboks

Skal du med til Paris efterår 2023? 

Konference om interkulturelle kompetencer og fremmedsprogspædagogik samt kontaktseminar for skoler på tværs af landegrænser.
Af: Maren Skotte, Friskoleres Hus
Kategori
Pædagogik & skoleliv
29.11.22

I efteråret 2023 kan du komme til konference og kontaktseminar i Paris med fokus på interkulturelle kompetencer, fremmedsprogspædagogik og skoleudveksling på tværs. 

Konferencen i Paris afvikles den 9. – 11. oktober 2023 i hjertet af Paris i Danmarkshuset på Champs-Élysées. Dagene byder på skolebesøg efterfulgt af oplæg om interkulturelle kompetencer og fremmedsprog af den internationalt anerkendte professor Michael Byram (University of Durham og Sofia) samt rektor Hanne Leth Andersen (Roskilde Universitet).  

Konferencen giver også mulighed for at etablere kontakter med henblik på skoleudveksling for både lærere og elever. Denne del er sammenhængende med en forventet demokratifestival i 2024 i Paris, hvor elever og ansatte inviteres til at deltage og bidrage i events og workshops. Festivalen skal sætte lys på skole og uddannelse som centrale demokratiske øvepladser.  

Skoler, der ønsker at sende lærere på kontaktseminar i Paris efterår 2023 skal inden jul kontakte Jakob Ringgaard, konsulent i Friskolernes Hus – jakob(at)friskolerne.dk med henblik på at blive en del af FRISKOLERNEs Erasmus+ projekt. 

Få nyheder fra FRISKOLERNE!

Få nyt fra FRISKOLERNE via vores nyhedsbreve og vores nyhedsagent.

Du bestemmer selv, hvilke emner du vil have nyheder om - og du kan til enhver tid afmelde dig igen.
TILMELD dig nyhedsbreve og nyhedsagent.

Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup  
kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00
Fredag 9-12