fjern søgeboks
Frihed til forskellighed
kids playing

Skolens reelle ejere skal anmeldes til Erhvervsstyrelsen senest 1. december

Senest 1. december 2017 skal skolen anmelde hvem der er skolens reelle ejere til Erhvervsstyrelsen. Er skolen eksempelvis registreret som 'forening' i cvr-registret, så skal skolen have ændret registreringen ved henvendelse til Erhvervsstyrelsen seneste 30. november.
Af: Peter Højgaard Pedersen, Friskolerens Hus
Kategori Administrative nyheder
22.11.17

Skolerne skal anmelde, hvem der er skolens reelle ejere senest den 1. december til Erhvervsstyrelsen – se link nedenfor.

Det er skolens bestyrelsesmedlemmer, der skal angives som de reelle ejere. Manglende eller for sen registrering kan udløse en mindre bøde. 

Enkelte skoler har ikke kunnet foretage registreringen for eksempel fordi de er registreret som en ”forening” i Erhvervsstyrelsen. Disse skoler skal snarest og allersenest 30. november henvende sig skriftligt til Erhvervsstyrelsen på adressen virksomhed@erst.dk for at få ændret registreringen til en selvejende institution, således at de kan indberette skolens reelle ejere. Ved henvendelsen skal skolen oplyse cvr-nr. og vedhæfte skolens vedtægter. 

I SkoleNyt for 2 uger siden orienterede vi om, at Dansk Friskoleforening var i gang med at undersøge om det virkelig kunne have sin rigtighed, at frie grundskoler skal registreres i et register der handler om at modvirke skattely og komplicerede selskabskonstruktioner. Konklusionen på denne undersøgelse er at skolerne skal registrere sig. 

Erhvervsstyrelsen 
Her registrerer I
Vejledning om reelle ejerskab 

Tilmeld nyhedsbrev

FRISKOLERNE udgiver i alt tre nyhedsbreve, SkoleNyt, KursusNyt og InternationaltNyt. Ved at tilmelde dig accepterer du vores privatlivspolitik.


Ja, tak. Send mig følgende nyhedsbreve:

 

Hvad er du interesseret i?

Tilmeld dig nyhedsagenterne

Nyhedsagenter:


Ønsker du at redigere din nyhedsagent? Tryk her!
Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup - kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00, Fredag 9-12