fjern søgeboks
Frihed til forskellighed
kids playing

Skolernes trivselsdag om tryghed på skolen og på nettet

Red Barnet står bag Skolernes Trivselsdag, der i år løbler af stablen fredag d. 4. marts. I år er emnet 'tryghed i skolen og på nettet.'
Af: Ole Carl Petersen, Friskolernes Hus
Kategori Pædagogik og skoleliv , Kurser og arrangementer , Administrative nyheder
02.02.22

Red Barnet står bag Skolernes Trivselsdag, der hvert år sætter fokus på den god trivsel i grundskolen gennem undervisning og andre aktiviteter, der kan være med til at give eleverne en stemme og lade dem være med til at gøre skolen til et sted, hvor trivslen er høj.

Årets tema 2022 - tryghed i skolen og på nettet
I år ligger Skolernes Trivselsdag fredag d. 4. marts, og emnet er 'tryghed på skolen og på nettet.' Red Barnet har sammen med Rambøll lavet en undersøgelse, der viser, at 42% ad de adspurgte børn og unge har oplevet digitale krænkelser. Men kun i 5% af tilfældende har barnet eller den unge fortalt om det oplevede til en lærer eller pædagog. Den gode dialog om digital trivsel er derfor oplagt at tage i klasselokalet også. 

Red Barnet har igen i år udarbejdet forskelligt undervisningsmateriale samt inspiration til gennemførsel af dagen. Find materialet og yderligere information HER.

Få nyheder fra FRISKOLERNE!

Få nyt fra FRISKOLERNE via vores nyhedsbreve og vores nyhedsagent.

Du bestemmer selv, hvilke emner du vil have nyheder om - og du kan til enhver tid afmelde dig igen.
TILMELD dig nyhedsbreve og nyhedsagent.

Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup  
kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00
Fredag 9-12