fjern søgeboks
Frihed til forskellighed
kids playing

Skræddersyede webinarer til dine undervisningsforløb med fokus på den internationale dimension

Vidste du, at du gratis kan ønske målrettede oplæg fra ambassadører, politikere, NGO’er, journalister og specialister med viden om de emner, som du har planlagt til dine elever i skoleåret 2020-2021?
Af: Mie Lund Hansen, Friskolernes Hus
Kategori Pædagogik og skoleliv , Kurser og arrangementer
04.09.20

Om arbejdet med elevernes globale dannelse og den internationale dimension

FRISKOLERNE tilbød i løbet af juni, august og september 2020 fire gratis webinarer målrettet lærere om arbejdet med at skabe rammer for elevernes globale dannelse og skolens internationale dimension. Deltagerne på webinarerne fik viden om og praktiske eksempler på, hvordan man kan sætte fokus på elevernes globale dannelse lige fra 1.-10. klasse.

Hvert webinar varede 60 minutter, og det var undervejs muligt at stille spørgsmål til oplægsholderne. 

GIK DU GLIP af de fire webinarer, så kan du se dem lige HER!

Ønsk et webinar

Har du planlagt et forløb til dine elever, og drømmer du om at inkludere et webinar med en bestemt oplægsholder? Eller indenfor et bestemt emne? OG at webinaret ligger lige præcis der, hvor du har dine elever? Dén drøm kan blive til virkelighed.

FRISKOLERNEs internationale konsulent Jakob Clausager Jensen sidder nemlig klar til at fortsætte forårets webinar-succes. Han vil løbende udbyde webinarer i kommende skoleår, og du har som friskole- eller efterskolelærer mulighed for at ønske både emner, oplægsholdere samt bestemte ugedage og konkrete tidspunkter på dagen.

Flere friskole- og efterskolelærere har allerede ønsket emner som det amerikanske valg, EU-budgettet, Kina, Rusland, Brexit samt en række oplæg om Arktis og klimaforandringerne med journalist, forfatter og foredragsholder Martin Breum. HVAD ØNSKER DU?

Efterårets allerede planlagte webinarer finder du lige HER. Måske er der ét eller flere, der kunne passe ind i et af dine forløb? Tilmeldingen er åben.

Kontakt Jakob Clausager Jensen med konkrete ønsker til fremtidige webinarer - eller blot for at høre nærmere. 

 

LÆS MERE HER - og bliv inspireret af forårets afholdte webinarer med globalt udsyn.

 

Få nyheder fra FRISKOLERNE!

Få nyt fra FRISKOLERNE via vores nyhedsbreve og vores nyhedsagent.

Du bestemmer selv, hvilke emner du vil have nyheder om - og du kan til enhver tid afmelde dig igen.
TILMELD dig nyhedsbreve og nyhedsagent her.

Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup  
kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00
Fredag 9-12