fjern søgeboks
Frihed til forskellighed
kids playing

Sommerferien står for døren, men 'orange ferie' kan ikke anbefales

Sommerferierejser til lande, hvor Udenrigsministeriet fraråder rejser til, kan medføre mistet ret til løn under den efterfølgende karantæne, hvis den ligger uden for medarbejderens ferieperiode.
Af: Ole Carl Petersen, Friskolernes Hus
Kategori Administrative nyheder
16.06.20

Det er nu muligt at rejse til Tyskland, Norge og Island uden at det vil betyde 14 dages karantæne efter hjemkomst. Rejser man derimod på 'orange ferie', og med andre ord til ét af de lande som ifølge Udenrigsministeriets rejsevejledninger fraråder, kan det medføre, at medarbejderen mister ret til løn under den efterfølgende hjemsendelse i op til 14 dage, hvis karantæne-perioden er uden for medarbejderens ferieperiode.

Børne- og Undervisningsministeriet anbefaler ligeledes, at børn, der har været på ferie i orange områder, ikke kommer i skole eller daginstitution de første 14 dage efter rejsen.

Naturligvis kan anbefalingerne ændre sig, og derfor opfordres der til, at man holder sig orienteret via Udenrigsministeriets rejsevejledninger.

Tilmeld nyhedsbrev

FRISKOLERNE udgiver i alt tre nyhedsbreve, SkoleNyt, KursusNyt og InternationaltNyt. Ved at tilmelde dig accepterer du vores privatlivspolitik.


Ja, tak. Send mig følgende nyhedsbreve:

 

Hvad er du interesseret i?

Tilmeld dig nyhedsagenterne

Nyhedsagenter:


Ønsker du at redigere din nyhedsagent? Tryk her!
Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup - kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00, Fredag 9-12