fjern søgeboks

STIL inviterer til brugertest

Styrelsen for IT og Læring (STIL) øger sikkerheden i Unilogin og inviterer interesserede skoler og kommuner til at deltage i brugertest og pilotprojekt. Læs mere her.
Af: Søren Stein Brinck, Friskolernes Hus
Kategori
Pædagogik & skoleliv , Administration
18.05.21

STIL er i gang med at sikre at alle loginløsninger i Unilogins infrastruktur, der har brugere, der har forladt grundskolen, lever op til kravene i National Standard for Identiteters Sikringsniveauer (NSIS).


I forlængelse af dette vil STIL arbejde hen imod, at der på tilsvarende vis etableres en fælles standard for alle loginløsninger for børn. Som forberedelse til etableringen af en slags NSIS for børn, er STIL i gang med at gøre sig nogle erfaringer med en mere sikker indrulleringsproces for børn.

STIL inviterer derfor alle interesserede skoler og kommuner til at deltage i brugertest og pilotprojekt af en ny indrulleringsproces.

LÆS MERE om brugertest og pilotprojekt HER.

 

Få nyheder fra FRISKOLERNE!

Få nyt fra FRISKOLERNE via vores nyhedsbreve og vores nyhedsagent.

Du bestemmer selv, hvilke emner du vil have nyheder om - og du kan til enhver tid afmelde dig igen.
TILMELD dig nyhedsbreve og nyhedsagent.

Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup  
kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00
Fredag 9-12