fjern søgeboks

Tag jeres elever med på Folkemødet 2023

Giv jeres elever mulighed for at møde demokratiet i øjenhøjde samtidig med, at de får faglige input til skolens fagrække og indholdsområder på en anderledes måde. Folkemødet er relevant skole i højt tempo. Læs mere her.
Af: Vibeke Helms, Friskolernes Hus
Kategori
Pædagogik & skoleliv , Kurser & arrangementer , Administration
15.08.22

Traditionen tro deltager FRISKOLERNE hver sommer på Folkemødet på Bornholm. Vi har allerede noteret os datoerne for næste års folkemøde, der løber af stablen 15.-18. juni 2023. 

Denne sommer deltog friskoleelever fra Al-Hikma Skolen, Vindblæs Friskole og Sydbornholms Privatskole - og både de og vi håber, at endnu flere friskoler har lyst til at være med på Folkemødet til næste sommer.

Giv eleverne mulighed for at møde demokratiet i øjenhøjde

Sammen med dine elever får du mulighed for at møde demokratiet i øjenhøjde, deltage på Ungdomshøjen, lytte til spændende debatter, være aktivt deltagende i en række arrangementer, lytte til musik og møde andre unge. Folkemødet har under overskriften "UNG AGENDA" igangsat en femårig indsats for at få flere unge med på Folkemødet med særlige arrangementer målrettet unge. 

I kan søge DSB frirejse til transporten, og der er mulighed for overnatning i en fælles camp - lige midt i det hele. Vi er klar over, at Folkemødet ligger midt i prøveperioden, så måske er deltagelse mest oplagt for prøvefri skoler samt elever i 8. klasse.

Vil du vide mere om muligheder og erfaringer med deltagelse på Folkemødet, så kontakt Vibeke Helms på Vibeke(at)friskolerne.dk. FRISKOLERNE har begrænset mulighed for overnatningspladser i campen, så kontakt os inden d. 1. november 2022. 

 

LÆS MERE om Folkemødet HER.

 

Få nyheder fra FRISKOLERNE!

Få nyt fra FRISKOLERNE via vores nyhedsbreve og vores nyhedsagent.

Du bestemmer selv, hvilke emner du vil have nyheder om - og du kan til enhver tid afmelde dig igen.
TILMELD dig nyhedsbreve og nyhedsagent.

Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup  
kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00
Fredag 9-12