fjern søgeboks

Tag på lejrskole på Folkemødet i juni 2023

Tag med til Folkemødet d. 15.-17. juni 2023 og bo billigt på Ungecampen. FRISKOLERNE er med i Ungdomshøjen, hvor I kan deltage i aktiviteter eller byde ind med jeres eget program på scenen. Læs mere her.
Af: Vibeke Helms, Friskolernes Hus
Kategori
Pædagogik & skoleliv , Kurser & arrangementer , Presse & politik , Administration
22.11.22

Folkemødet på Bornholm er årets demokratifestival, hvor I har mulighed for at deltage med en klasse, en gruppe elever, eller en hel årgang. FRISKOLERNE er med i Ungdomshøjen, hvor I kan få mulighed for at stå på scenen med eget program, eller I kan deltage i de aktiviteter, der foregår på Ungdomshøjen. Vi laver flere debatter, hvor I kan være med som publikum, ligesom I kan deltage i nogle af alle de tusindvis af aktiviteter, der foregår under Folkemødet. Jeres elever får en oplevelse for livet.

Ungecampen, der ligger få hundrede meter fra Ungdomshøjen, er et oplagt overnatningssted for en klasse. En overnatning der koster 125 kr. pr. elev, uanset hvor mange dage I er afsted. I har jeres egne telte med, og får et samlet afsnit til fri- og efterskoleeleverne. I ungecampen er der et fællestelt, hvor I kan spise, ligesom der er morgensang fredag og lørdag morgen.

Mad kan bestilles på Folkemødets hjemmeside – der er både mulighed for ”all-inclusive” og bestilling pr. måltid. Det kan gøres fra maj måned. Transport kan bestilles via DSB frirejse – men busbillet fra Rønne skal I selv sørge for. Tidspunktet har vi ikke indflydelse på, og det ligger lige midt i prøveperioden – men måske kan I alligevel få det arrangeret, så det bliver muligt?

Hvis I vil have plads i ungecampen, skal I skrive til Vibeke Helms inden jul.

Under alle omstændigheder vil vi gerne høre fra jer, hvis I er derovre med elever, så vi kan invitere jer til vores arrangementer, eller vi finder på noget særligt, I kan deltage i.

HAR DU SPØRGSMÅL? Kontakt Vibeke Helms i Friskolernes Hus.

 

Få nyheder fra FRISKOLERNE!

Få nyt fra FRISKOLERNE via vores nyhedsbreve og vores nyhedsagent.

Du bestemmer selv, hvilke emner du vil have nyheder om - og du kan til enhver tid afmelde dig igen.
TILMELD dig nyhedsbreve og nyhedsagent.

Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup  
kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00
Fredag 9-12