fjern søgeboks
Frihed til forskellighed
kids playing

TAG JERES UDSKOLINGSELEVER MED TIL FOLKEMØDE PÅ BORNHOLM DEN 11.–14. juni 2020!

Hvert år samler Folkemødet på Bornholm omkring 100.000 mennesker i alle aldre til en fejring af demokratiet og fællesskabet. Igen i 2020 inviterer FRISKOLERNE udskolingselever til at være med. Skal jeres skole med i 2020?
Af: Per Ølholm, Friskolernes Hus
Kategori Pædagogik og skoleliv , Kurser og arrangementer , Magasinet Friskolen
05.12.19

TAG JERES UDSKOLINGSELEVER MED TIL FOLKEMØDE PÅ BORNHOLM DEN 11. – 14. juni 2020!
Hvert år samler Folkemødet på Bornholm omkring 100.000 mennesker i alle aldre til en fejring af demokratiet og fællesskabet.

Også FRISKOLERNE er til stede ved folkemødet med egne debatter på flere scener, og som medinitiativtagere til »Ungdomshøjen, som Højskolerne, Efterskolerne og  Dansk Ungdoms Fællesråd sammen med FRISKOLERNE står bag.

Folkemødet er en oplagt mulighed for de ældste elever i friskolerne til at komme i nærkontakt med både politikere og en bred vifte af emner.

Har I lyst til at være en del af Ungdomshøjen?
Ungdomshøjen er et mødested dedikeret unge mennesker, der skal sikre, at unge har et frit og eksperimenterende rum for udfoldelse.

Hvis I kunne tænke jer at bidrage til Ungdomshøjen og har sjove/skæve/vigtige/alvorlige ideer til et programpunkt på Ungdomshøjen – så skriv til Maren Skotte i Friskolernes Hus: maren@friskolerne.dk, tlf. 2049 8503.

Læs mere HER eller kontakt os i Friskolernes Hus:
Per Ølholm, per@friskolerne.dk, 2843 2343
Maren Skotte, maren@friskolerne.dk, 2049 8503


”Den dag jeg sagde nej tak til at interviewe Rasmus Paludan”
Læs også artiklen fra Magasinet Friskolen om en gruppe unge friskoleelever, der ved folkemødet 2019 var sendt i byen som journalistiske reportere - www.friskoler.link/nej_tak.


 

Tilmeld nyhedsbrev

FRISKOLERNE udgiver i alt tre nyhedsbreve, SkoleNyt, KursusNyt og InternationaltNyt. Ved at tilmelde dig accepterer du vores privatlivspolitik.


Ja, tak. Send mig følgende nyhedsbreve:

 

Hvad er du interesseret i?

Tilmeld dig nyhedsagenterne

Nyhedsagenter:


Ønsker du at redigere din nyhedsagent? Tryk her!
Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup - kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00, Fredag 9-12