Tilmelding åben til det årlige inspirationskursus for sekretærer – og til efterårets andre kurser for skolens administrative personale

Tilmeldingen er nu åben til årets inspirationskursus for sekretærer - og til en række andre kurser for skolens administrative personale. Se de aktuelle kurser i kursuskalenderen på www.friskolerne.dk.
Af: Mette Marie Møller, Friskolernes Hus
Kategori Kurser og arrangementer
10.06.20

Nu tør vi endelig tro på, at vi kan samles til de lidt større kurser i efteråret. Dét har vi glædet os til!

FRISKOLERNEs årlige sekretærkursus er blot ét af de kurser, hvor du møder andre i samme funktion som dig selv, og hvor du bliver opdateret fagligt på, de administrative opgaver, du møder i løbet af skoleåret.
I år sætter Inspirationskurset fx endnu en gang fokus på ferieloven – og konsekvenserne efter september 2020 – og vi bliver klogere på, hvad du selv kan gøre i forhold til skolens IT-sikkerhed.

Uanset, om du er ny, nyere eller erfaren sekretær, så se med her, om der er et vore administrative kurser, der er relevant for dig:

• Lønkursus 18.-19. august
  • Inspirationskursus for friskolesekretærer 14.-15. september
  • Budgetworkshop – mindre øvede 21.-23. oktober
  • Budgetworkshop – øvede 4.-5. november

Se flere kurser i kursuskalenderen