fjern søgeboks
Frihed til forskellighed
kids playing

3F-overenskomst 2018-2021 er ude nu

Overenskomsten for rengøringsmedarbejdere, pedeller, køkkenassistenter m.fl. gældende for perioden 1. april 2018 til 31. marts 2021 er nu tilgængelig på FRISKOLERNEs hjemmeside.
Af: Peter Højgaard Pedersen, Friskolernes Hus
Kategori Administrative nyheder
05.02.19

Overenskomsten foreligger også i en trykt version i et lille hæfte, som vil blive sendt ud til medlemsskolerne om kort tid.

Overenskomsten er indgået mellem 3F og Aftaleenheden, som er skoleforeningernes forhandlingsfællesskab, som Friskolerne deltager i, og som også står bag BUPL-overenskomsten og den kommende HK-overenskomst. BUPL-overenskomsten er sendt ud, og HK-overenskomsten, som er en nyskabelse, er ved at blive færdigredigeret med henblik på ikrafttræden den 1. april i år.

Skolerne, der ønsker at benytte 3F-overenskomsten, kan gøre det ved at tilslutte sig overenskomsten. Dette gøres let ved at indsende en underskrevet tilslutningsblanket til Friskolernes Hus – blanketten findes på vores hjemmeside.

3F-overenskomsten kan hentes HER

Tilmeld nyhedsbrev

FRISKOLERNE udgiver i alt tre nyhedsbreve, SkoleNyt, KursusNyt og InternationaltNyt. Ved at tilmelde dig accepterer du vores privatlivspolitik.


Ja, tak. Send mig følgende nyhedsbreve:

 

Hvad er du interesseret i?

Tilmeld dig nyhedsagenterne

Nyhedsagenter:


Ønsker du at redigere din nyhedsagent? Tryk her!
Hele skolens forening!

I FRISKOLERNE er både ansatte, skolekredsmedlemmer og forældre automatisk medlemmer af foreningen gennem skolen. Ring til os, hvis du har brug for at løfte en sag politisk, eller hvis du har brug for konkret rådgivning. 

FRISKOLERNE

og Friskolernes Hus

Middelfartvej 77 - 5466 Asperup - kontakt@friskolerne.dk

Telefon 6261 3013
Man-tors 9-12 og 12.30-15.00, Fredag 9-12